O nama

POS d.o.o. je distributer elektronskih dopuna na prostoru cijele Bosne i Hercegovine, kao i start paketa i boxova mobilnih operatera.

Distribucija elektronskih bonova zahtjeva visoko softificirane sustave, koji korisnicima omogućuju nesmetan rad 24 sata dnevno, što uključuje i svakodnevno unaprjeđivanje istih.

Uz distribuciju elektronskih dopuna na terminalima koji se nalaze širom Bosne i Hercegovine, možete igrati igre Lutrije BiH (SuperLoto i Bingo).

Kao moderna europska tvrtka dužni smo poštivati temeljna načela na kojima leže temelji našeg dosadašnjeg i budućeg uspjeha, kao što su:

– Poslovanje na najvišim etičkim načelima. Poštenje i besprijekornost u svakom našem poslovnom kontaktu daje nam slobodu da uvijek budemo ponosni na naš posao.

– Odnosimo se prema korisnicima, poslovnim partnerima i kolegama na poslu onako kako bi željeli da se oni odnose prema nama.

– Isporučujemo kvalitetne proizvode i pružamo najvišu moguću razinu podrške našim korisnicima.

Uvijek istražujemo načine kako bismo poboljšali našu uslugu. Svi vaši komentari, prijedlozi i ideje su dobrodošli i budite sigurni da ćemo biti vrlo zahvalni što ste nam ih uputili.